Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προετοιμασία για ΚΠΓ επίπεδο Β



Προετοιμασία για το ΚΠΓ
ΓΑΛΛΙΚΑ: ΕΠΙΠΕΔΟ Β1&Β2. 

Οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας πλησιάζουν… Αναρωτιέστε τι πρέπει να διαβάσετε τελευταία στιγμή για τις εξετάσεις;

Στο επίπεδο Β, τη μεγαλύτερη βαθμολογία την κατοχυρώνει η έκθεση (άριστα: 60/200), ενώ οι υπόλοιπες δεξιότητες έχουν χαμηλότερο συντελεστή (η άριστη βαθμολογία στα κείμενα και στο ακουστικό είναι 50/200, ενώ στα προφορικά: 40/200).

Κατανόηση κειμένου (ενότητα 1)
Έκθεση (ενότητα 2)
Ακουστικό (ενότητα 3)
Προφορικά (ενότητα 4)
Σύνολο
50
60
50
40
200

Επίσης, με βάση στατιστικά, η ενότητα στην οποία οι εξεταζόμενοι έχουν τη χαμηλότερη επίδοση είναι η έκθεση.

Η εταιρεία efrench.gr σας δίνει την ευκαιρία μόλις με 60 € να εξασκηθείτε στη δυσκολότερη ενότητα του ΚΠΓ, την έκθεση.

Όπως γνωρίζετε, στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, στην ενότητα της έκθεσης, καλείστε να απαντήσετε σε 4 θέματα εκθέσεων. Το πακέτο εκθέσεων που σας προσφέρουμε μόνο με 60 € περιλαμβάνει 12 θέματα εκθέσεων (3 ολόκληρα θέματα), τα οποία έχουν τη δομή και το επίπεδο δυσκολίας που εξετάζεται στο ΚΠΓ.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε αυτά τα θέματα εκθέσεων και να τα στείλετε στο profB2@efrench.gr και εμείς θα σας τα διορθώσουμε εντός 24 ωρών και θα τις βαθμολογήσουμε σύμφωνα με τον τρόπο αξιολόγησης του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας. Οι διορθώσεις θα περιλαμβάνουν και υποδείξεις που προτείνουμε να ακολουθήσετε για την επιτυχία σας στις εξετάσεις. Το προσωπικό του efrench.gr καταρτίζεται από έμπειρους καθηγητές, με εμπειρία στην αξιολόγηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Το πακέτο εκθέσεων διατίθεται στην ιστοσελίδα μας www.efrench.gr στην ενότητα Πρόγραμμα μαθημάτων και η πληρωμή μπορεί να γίνει online με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Τέλος, υπάρχει και η εναλλακτική τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρίας, κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους στο info@efrench.gr

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου